Pin It

Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη διαχείριση των καθημερινών πιέσεων με αποτέλεσμα να βιώνουμε στρες και άγχος. Με τη σειρά του το άγχος, φέρνει σωματικές ενοχλήσεις και συμπτώματα και οι εσωτερικές πιέσεις και συγκρούσεις εκφράζονται μέσα από σωματικές παθήσεις. Το σώμα μας, μας προειδοποιεί για τη δυσμενή θέση στην οποία βρισκόμαστε αλλά ταυτόχρονα υποφέρει από τις παθήσεις ή τα συμπτώματα που παράγονται από το άγχος.

Το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Παραλιμνίου εκδήλωση με θέμα «Όταν το άγχος συναντά το σώμα μας: τα ψυχοσωματικά συμπτώματα του άγχους στην καθημερινότητα». Η εκδήλωση περιλαμβάνει διάλεξη και συζήτηση για το θέμα και βιωματικό εργαστήρι. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να πάρουν γνώσεις για το άγχος, τις αιτίες και τις επιπτώσεις του και να λύσουν τις δικές τους απορίες. Στο βιωματικό εργαστήρι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τεχνικές χαλάρωσης τις οποίες θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν οποιαδήποτε στιγμή αισθάνονται την πίεση και το άγχος να πλησιάζουν.

Τόσο οι διαλέξεις όσο και τα βιωματικά εργαστήρι θα προσφέρονται δωρεάν, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής ηλεκτρονικά ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/xqrnVS9AvszgVW1y2

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορίες: 97725204.