Pin It

Ο Δήμος Παραλιμνίου προμηθεύεται νερό από το Τμήμα Υδάτων. Λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο εργοστάσιο αφαλάτωσης στη Δεκέλεια, δεν υπήρχε επαρκής ποσότητα νερού για να διατεθεί στην επαρχία Αμμοχώστου με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην παροχή νερού στον Δήμο Παραλιμνίου. Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών και ενεργειών του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη οι παρεχόμενες ποσότητες νερού αυξήθηκαν από χθες το μεσημέρι στο διπλάσιο και σύμφωνα με διαβεβαιώσεις που έχουμε το πρόβλημα παροχής νερού θα επιλυθεί μέχρι απόψε. Λόγω παρουσίας αυτού του προβλήματος, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί πλήρως μέχρι την Πέμπτη.

Ζητούμε την κατανόησή σας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων οι οποίοι αθόρυβα και μεθοδικά επίλυσαν το πρόβλημα από σήμερα αντί της Τετάρτης όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Με την ευκαιρία αυτή, σας ανακοινώνουμε ότι έχουν προκηρυχθεί εδώ και ένα μήνα οι προσφορές για τις νέες υδατοξαμενές αποθήκευσης 30.000 κ.μ. νερού που θα γίνουν στην περιοχή Κοκκινόγκρεμμος, οι οποίες θα λύσουν το πρόβλημα οριστικά.

Scattered Clouds

18.53°C

Paralimni

Scattered Clouds
Humidity: 81%
Wind: NE at 3.13 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι