Pin It

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παραλιμνίου συγκαλεί την Β’ Τακτική Γενική Εκλογική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου, η οποία θα διεξαχθεί στις 03 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.    Έκθεση Πεπραγμένων θητείας απερχόμενου Συμβουλίου.

2.    Παρουσίαση Οικονομικής Κατάστασης & Ισολογισμού του Συμβουλίου.

3.    Ψήφιση των Εκθέσεων Πεπραγμένων και Οικονομικών του Συμβουλίου.

4.    Εκλογές Συμβουλίου των Αντιπροσώπων.

5.    Διάφορα.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συμβουλίου. Μέλη δύνανται να εγγραφούν όλοι οι νέοι ηλικίας 15 μέχρι 35 ετών που ψηφίζουν στο Δήμο Παραλιμνίου (οι νέοι ηλικίας 15 μέχρι 20 ετών δύνανται να είναι μέλη, αν τουλάχιστο ο ένας εκ των δύο γονέων του ψηφίζει στο Δήμο Παραλιμνίου). Εγγραφές μελών θα πραγματοποιούνται και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, νοουμένου ότι οι ενδιαφερόμενοι προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους (οι νέοι ηλικίας 15 μέχρι 20 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του Δήμου Παραλιμνίου, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομίσουν αντίγραφο της ταυτότητας του γονέα του που ψηφίζει στο Δήμο Παραλιμνίου). Η εγγραφή μελών είναι δωρεάν.

Οι υποψηφιότητες για το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων θα πρέπει να υποβληθούν στον Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Παραλιμνίου ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φόρμα εγγραφής μελών και την φόρμα υποβολής υποψηφιότητας, μπορείτε να αποταθείτε στον Δήμο Παραλιμνίου ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Παραλιμνίου www.paralimniyouth.org.

 

Εκ μέρους του Δήμου Παραλιμνίου,

 

Θεόδωρος Πυρίλλης

Δήμαρχος

 

 

3 Δεκεμβρίου  2015

 

Scattered Clouds

18.53°C

Paralimni

Scattered Clouds
Humidity: 81%
Wind: NE at 3.13 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι