Pin It

Η Εθνική Φρουρά καλεί τους στρατεύσιμους της κλάσης 21, δηλαδή όσους γεννήθηκαν το έτος 2003 στην Κύπρο ή στο εξωτερικό να παρουσιαστούν στο πλησιέστερο Στρατολογικό Γραφείο του τόπο διαμονής τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, προσκομίζοντας δελτίο ταυτότητας προκειμένου να υποβάλουν γραπτή δήλωση των στοιχείων τους που είναι απαραίτητα για τη σύνταξη των στρατολογικών μητρώων της κλάσης τους. Ειδικά όσοι απέκτησαν την Κυπριακή υπηκοότητα με πολιτογράφηση πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον το έγγραφο της πολιτογράφησης των ιδίων και των γονέων τους.

Η Δήλωση πρέπει να γίνει και από τους κηδεμόνες τους, με την προσκόμηση των πιο πάνω δικαιολογητικών. Το Στρατολογικό Γραφείο Λάρνακας - Αμμοχώστου βρίσκεται στο στρατόπεδο "Α. ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ" Λεωφόρος Αρτέμιδος, περιοχή Αλικής Λάρνακα και λειτουργεί από τις 8 π.μ. μέχρι τις 1.30 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα προσέλευσης στρατεύσιμων καθώς και το έντυπο δήλωσης στοιχείων στρατευσίμων το οποίο θα δίδεται στους ενδιαφερόμενους σε περίπτωση που το ζητήσουν.