Pin It

Επηρεασμός οδικού δικτύου Πρωταρά την Κυριακή 21.05.2023

 

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Ερασιτεχνικού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, με θεσμικό υποστηρικτή τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και με την στήριξη του Δήμου Παραλιμνίου διοργανώνει στην επαρχία Αμμοχώστου τον αγώνα Grand Prix Cyprus Road Race Grand Prix, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου και θα διεξαχθεί στον Πρωταρά την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ.

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού του αγώνα θα είναι ο δημόσιος χώρος στάθμευσης του Fig Tree Bay.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο δημόσιος χώρος στάθμευσης του Fig Tree Bay θα είναι κλειστός από τις 2:00 π.μ της Κυριακής (21/5). Οι οδοί Πρωταρά, Λεύκολλας και Μανταλίου θα είναι κλειστές από τις 7:00 π.μ μέχρι τις 11:30 π.μ της ίδιας μέρας.

Ως εκ τούτου, για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, προτείνεται στις επηρεαζόμενες επιχειρήσεις η ρύθμιση της ώρας άφιξης του προσωπικού στον χώρο εργασίας για τη συγκεκριμένη μέρα, ώστε να μην εμπίπτει στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Παράλληλα, καλούνται οι επηρεαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες να ενημερώσουν τους πελάτες τους, τα ταξιδιωτικά γραφεία και τα μεταφορικά μέσα ώστε να διευθετηθούν ανάλογα οι ώρες αφίξεων, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει διευθέτηση, παράκληση είναι όπως ενημερωθεί ο Δήμος Παραλιμνίου για την κατά το δυνατόν εξυπηρέτηση.

Μέλημα του Δήμου Παραλιμνίου είναι αφενός η φιλοξενία ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην περιοχή και αφετέρου η εύρυθμη λειτουργία όλων των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων καθώς και η αποφυγή ταλαιπωρίας για τους επισκέπτες.

 

Race

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013