Pin It

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

Πλήρες Προωθητικό Υλικό: https://drive.google.com/drive/folders/1sEMACerZ-0auTQgQLDi2x7ZKiZZ0LtB5?usp=sharing

 

Με Θάνο Καλλίρη η Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση στο Παραλίμνι

Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Το Παραλίμνι μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων το ερχόμενο Σάββατο

Ο Δήμος Παραλιμνίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον Θάνο Καλλίρη, τον καλλιτέχνη ο οποίος έχει συνδέσει όσο κανείς άλλος τη φωνή του με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμος Παραλιμνίου βάζει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται σε μία εκδήλωση γεμάτη Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεύσεις αλλά και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι. Θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά και πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες και ξεχωριστά παιχνίδια και σόου για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται παράλληλα με το κύριο πρόγραμμα εκδηλώσεων, BubbleShow, SteampunkShow, Facepainting, Ζωγραφική και Κατασκευές για παιδιά, μπαλονοκατασκευές καθώς και ξεχωριστά παιχνίδια.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική παράσταση από το VoiceandPerformanceStudioτης Ιφιγένειας Χριστοδούλου και μουσική παρέλαση στην πλατεία από τη Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία» Δήμου Παραλιμνίου. Ακολούθως ο Θάνος Καλλίρης θα παρουσιάσει μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, ενώ η Φωταγώγηση του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου δέντρου της επαρχίας Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικά με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκύπριας εκστρατείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και της ΑΗΚ «Δώσε Φως σε Μια Ζωή», ενώ στον χώρο της εκδήλωσης μεταξύ άλλων θα φιλοξενείται και Χριστουγεννιάτικη Αγορά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με στόχο την στήριξή τους.

 

Πλούσιο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου

Στην πλατεία Μητροπόλεως, ο Δήμος Παραλιμνίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στεγασμένο χώρο εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 3 μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Μουσική, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, ξεχωριστές δραστηριότητες για παιδιά, και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, μαζί με Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα προσφέρουν ένα αλλιώτικο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια και θα είναι ανοικτό για όλους κάθε Σαββατοκύριακο.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν.

Πληροφορίες:Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Παραλιμνίου, τηλ. 23819338, 23819132, info@paralimni.org.cy/ www.paralimni.org.cy

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι