Pin It

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί στην περιοχή του Πρωταρά, ο δεύτερος επίσημος αγώνας SwimRun στην Κύπρο, με ονομασία Protaras SwimRun Cyprus 2021.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Γ.Σ.Σ. “Ο Κεραυνός” σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου.

Πρόκειται για έναν αγώνα που συνδυάζει εναλλαγές μεταξύ κολύμβησης και τρεξίματος σε μια από τις δύο διαθέσιμες αποστάσεις των 13 ή 25 χιλιομέτρων και οι αθλητές συμμετέχουν σε ζευγάρια. Συγκεκριμένα, ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές ανωμάλου δρόμου συνολικής απόστασης 10 ή 21 χιλιομέτρων και διαδρομές κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης συνολικής απόστασης 3 ή 4 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Οι αθλητές θα ξεκινήσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια από την παραλία του FigTreeBay, θα κατευθυνθούν προς τα αριστερά και εν συνεχεία θα κάνουν επαναστροφή και θα χαράξουν πορεία προς το δασικό πάρκο του Κάβο Γκρέκο.

Οι ομάδες θα κολυμπήσουν μεταξύ άλλων στις διάσημες παραλίες, του Fig Tree, του Green Bay, του Κόννου, του Blue Lagoon, θα τρέξουν κατά μήκος της ακτογραμμής και γύρω από τον λόφο του Κάβο Γκρέκο. Στην συνέχεια θα περάσουν από το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης του Κάβο Γκρέκο και θα τερματίσουν σε σημείο κοντά στην παραλία FigTreeBay.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα γίνουν οι απονομές για τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες των Ανδρών, των Γυναικών, των μικτών ζευγαριών (ανδρών-γυναικών) καθώς και των τριών πρώτων ομάδων στο σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Protaras SwimRun Cyprus ήταν ο πρώτος αγώνας SwimRun στην ανατολική Μεσόγειο και εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι