Pin It

Με πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους Δημότες Παραλιμνίου, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα επαναδιεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

Μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο εργαστήκαμε σκληρά για επανόρθωση των διαχρονικών αδικιών και του παραγκωνισμού που υφίστατο ο Δήμος και η Επαρχία μας. Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για την αναδιοργάνωση του Δήμου και την μετεξέλιξή του σε ένα αποτελεσματικό και οικονομικά εύρωστο Δήμο. Η κατεύθυνση που οι Δημότες καθόρισαν πριν από πέντε χρόνια έφεραν ισονομία και ισοπολιτεία, επιτυχία στις διεκδικήσεις μας, καταπολέμηση της διαφθοράς και εγκατάλειψη παλιών κακών νοοτροπιών.

Υλοποιήθηκαν πολλά έργα υποδομής, αρκετά βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα αρχίζουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Θεωρώ τη συνέχεια του έργου που επιτελέσθηκε επιβεβλημένη για να αποκλεισθεί η πιθανότητα οπισθοδρόμησης σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος.

Μακριά από λαϊκισμούς και λασπολογίες θα συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά και με αφοσίωση ως την τελευταία ώρα της θητείας μου, ενώ παράλληλα θα ενημερώσω τους συνδημότες μου για το σημαντικό έργο που ήδη επιτεύχθηκε. Οι πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν ελεύθερα και δημοκρατικά, ποιος θα ηγηθεί του Παραλιμνίου τα επόμενα 5 χρόνια.

 

Θεόδωρος Πυρίλλης

Δήμαρχος Παραλιμνίου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 

Scattered Clouds

18.53°C

Paralimni

Scattered Clouds
Humidity: 81%
Wind: NE at 3.13 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι