Pin It

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου στον Πρωταρά, χθες Κυριακή 15 Μαϊου 2016 κατά μήκος της οδού Πρωταρά στην παρουσία πλήθος κόσμου που παρευρέθηκαν για να απολαύσουν τους ανοιξιάτικους/καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Χρώματα, μουσική, λουλούδια, η Πριγκίπισσα της Άνοιξης Βασιλική Χατζηαδάμου που έλαμπε στο μοναδικό και λεπτομερώς κατασκευασμένο άρμα του Δήμου το οποίο φτιάχτηκε με μεράκι και πολλή αγάπη από εθελοντές, όμορφες παρουσίες με παιδιά και ενήλικες με τη μοναδική τους ζωντάνια και ενέργεια, συμμετείχαν ως τμήματα πεζών ή ομάδες με άρμα. Άρματα στολισμένα και φτιαγμένα αποτύπωσαν τις δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες των συνόλων που συμμετείχαν, πολλά και χρωματιστά λουλούδια, και μουσικό πρόγραμμα με τους ΛΑΙΚΟΝΣ, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στον Πρωταρά ενθουσιάζοντας όσους παρευρέθηκαν!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, διοργανωτές και εθελοντές, για αυτή τη μουσική και χρωματική πανδαισία που χάρισαν στον κόσμο που επισκέφθηκαν χθες το τουριστικό θέρετρο του Πρωταρά.


λουλούδια, λουλούδια, φως, χρώμα παντού! Γιατί εκεί που το λουλούδι ανθίζει, οι μέλισσες έρχονται ακόμη και απρόσκλητες. Και χθες, οι ''μέλισσες'' κατέκλυσαν τον Πρωταρά!!

 

ΓΚΑΛΕΡΥ 2016