Pin It

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά η γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών η θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση «Ανθεστήρια Αμμοχώστου 2019» στο κοσμποπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά. Σε ένα όμορφο σκηνικό πλαισιωμένο με λουλούδια και χρώματα, έγινε η καθιερωμένη παρέλαση κατά μήκος της Λεωφόρου των Ξενοδοχείων με οργανωμένα σύνολα και ομάδες από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο. Η εντυπωσιακή Πριγκίπισσα των Ανθεστηρίων Άννα Δωροθέα με μια παραμυθένια εμφάνιση στην κάτασπρη της άμαξα εντυπωσίασε το κοινό, άλλωστε η φρεσκάδα και η ομορφιά της καθήλωναν τον κάθε παρευρισκόμενο. Πλούσια ντυμένα άρματα με λουλούδια και ομάδες τα μέλη των οποίων χάριζαν λουλούδια στους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μας χάρισαν εικόνες με ποικιλία χρωμάτων. Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τα σύνολα που συμμετείχαν στην παρέλαση καθώς και την κυρία Άννα Δωροθέα που ενσάρκωσε τον ρόλο της Πριγκίπισσας των Ανθεστηρίων, κλείνοντας με την ευχή την επόμενη χρονιά η γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης να γίνει στην Μητρόπολή μας, την Αμμόχωστο.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στην πλατεία εκδηλώσεων «ΛΕΥΚΟΛΛΑ» του Δήμου καθώς και απονομή διπλωμάτων ως ευχαριστήρια ένδειξη για τη συμμετοχή τους και τη διαχρονική τους στήριξη στην εκδήλωση των Ανθεστηρίων. Αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην κυρία Άννα Δωροθέα και στους διαχρονικούς χορηγούς της γιορτής, τον Όμιλο Ξενοδοχείων SunriseHotelως μέγα χορηγό της παρέλασης και το GoldandSilverTouchbyFlouryJewelleryως χορηγός της παρέλασης.

Θερμές ευχαριστίες στο εργατικό και γραμματειακό προσωπικό του Δήμου καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου για τη διαχρονική τους στήριξη και την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

 

*Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο Facebook ''Ανθεστήρια Αμμοχώστου 2019''.

 

 

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013