Pin It

Ο Δήμος Παραλιμνίου ζητά τη συνεισφορά των δημοτών για τη συλλογή φωτογραφικού υλικού με θέμα το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΟΠΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΖΩΗ κλπ για την έκεθεσή τους σε Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Ευρωπαϊκής Εμβέλειας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Η ηλεκτρονική τους αποστολή γίνεται μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορούν να παραδοθούν έντυπα στο γραφείο του δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη.

Παρακαλώ όπως οι φωτογραφίες συνοδεύονται από μια σχετική λεζάντα-τίτλο αναφορικά με το θεματικό της πλαίσιο, ημερομηνία και μια μικρή περιγραφή.

Όσοι έχουν σχετικό φωτογραφικό υλικό παρακαλώ όπως το προσκομίσουν άμεσα! Η βοήθεια όλων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Scattered Clouds

18.53°C

Paralimni

Scattered Clouds
Humidity: 81%
Wind: NE at 3.13 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι