Pin It

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Θάλασσας στην Αγία Νάπα η κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου μεταξύ των Δήμων Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας για την παρουσίαση της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2018, κα. Μαρίας Αρμενάκη, Miss Κύπρο 2017, Δημότη Αγίας Νάπας στην παρουσία των Δημάρχων Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Πυρίλλης στη δημοσιογραφική διάσκεψη επισήμανε την επιτυχία του θεσμού που συνεχίζει ακμαίος για 11η επιτυχημένη χρονιά. Το Καρναβάλι φέτος αναβαθμίζεται ποιοτικά και καλλιτεχνικά με την επιτυχή συνεργασία του Δήμου Παραλιμνίου και του Δήμου Αγίας Νάπας, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η δυναμική σχέση μεταξύ των Δήμων και της ευρύτερης επαρχίας Αμμοχώστου. Στην επαρχία Αμμοχώστου προάγεται κουλτούρα, πολιτισμός με πρωτοποριακές συνθήκες που απηχούν σε όλη την επαρχία μας. Ο κ. Πυρίλλης ανέφερε επίσης ότι οι καρναβαλιστές που παρευρίσκονται στην επαρχίας μας ανέρχονται στους 35.000 ντόπιους και επισκέπτες, σημείο που μας τιμά ιδιαίτερα. Έπειτα, παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Παραλιμνίου, καλώντας τον κόσμο να εμπλακεί στις εκδηλώσεις και να ξεφαντώσει μαζί μας. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά την Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Παραλιμνίου για τον ζήλο και το μεράκι που επιδεικνύουν διαχρονικά, καθώς και για τον εθελοντισμό τους ώστε να απολαμβάνουμε όλοι εμείς το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα του Καρναβαλιού.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Καρούσος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Δήμαρχο προσωπικά για την πρόταση να ηγείται η Αγία Νάπα του φετινού Καρναβαλιού, τονίζοντας και αυτός με τη σειρά του τη στενή και αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμων και Κοινοτήτων της Επαρχίας Αμμοχώστου, με γνώμονα το κοινό όφελος της επαρχίας. Παρουσίασε το θέμα του φετινού Καρναβαλιού «Η θεά Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο», το οποίο επιλέγηκε λόγω του ότι προήλθε από τα ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή με ερείπια αρχαίου ναού της Θεάς Αφροδίτης και μονοπάτι που φέρει το όνομά της, συνολικής απόστασης 2χλμ. Επίσης, το θέμα, προάγει το γαλάζιο της θάλασσας όλης της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η Μαρία Αρμενάκη ευχαρίστησε θερμά τους δύο Δημάρχους για την πρόταση και την τιμή που της έγινε  να ενσαρκώσει το ρόλο της Βασίλισσας Καρναβαλιού του φετινού θεσμού.

Καλούμε όλο τον κόσμο να μας συντροφεύσει στο φετινό καρναβάλι, να ξεφαντώσουμε σε ρυθμούς Καρναβαλιού, να γλεντήσουμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε στην τρέλα του Καρναβαλιού!!!

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Κρναβαλιού Αμμοχώστου 2018.

Δώστου δώστου δώστου Καρναβάλι Αμμοχώστου!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι