Pin It

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια του έργου της Μαρίνας Παραλιμνίου μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας PMV Maritime Holdings Ltd και του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη.

Η Μαρίνα Παραλιμνίου είναι ένα έργο κομβικής σημασίας για τον Δήμο μας που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της επαρχίας Αμμοχώστου, στην προώθηση του ναυτικού τουρισμού της Κύπρου και αναμένεται να λειτουργήσει ως μέσο προσέλκυσης επιπρόσθετων επενδύσεων στην επαρχία μας.

Το έργο θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αλιευτικού Καταφυγιου Αγίου Νικολάου στο Παραλίμνι, σε κρατικό χερσαίο και θαλάσσιο χώρο και θα είναι δυναμικότητας 300 σκαφών.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης εξέφρασε την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και την περηφάνεια του για το έργο της Μαρίνας Παραλιμνίου. Ο Υπουργός κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι το έργο της Μαρίνας Παραλιμνίου σε συνδυασμό με τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, θα συμβάλουν καθοριστικά στην τουριστική και ναυτική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμος Παραλιμνίου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εταιρεία PMV Maritimes Holdings LTD και την εταιρεία Ιωάννου και Παρασκευαΐδης που πίστεψαν στην αξία του έργου, που πίστεψαν στις δυνατότητες του Πρωταρά και της επαρχίας μας για νέες επενδύσεις.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εμπορίου, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, την Διοικητική Επιτροπή Μαρίνων και τον πρόεδρο της, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εμπορίου κ. Στέλιο Χειμώνα, τον Γενικό Εισαγγελέα και την Νομική Υπηρεσία, τους Διευθυντές των Τμημάτων Πολεοδομίας, Κτηματολογίου, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων καθώς και όλους τους λειτουργούς του Υπουργείου Εμπορίου που εργάστηκαν για την υλοποίηση του διαγωνισμού του έργου της Μαρίνας Παραλιμνίου με ιδιαίτερη αναφορά στην κα Παναγιώτα Πατσαλή και τον κ. Μάρκελλο Μαρκίδη.

 

 

 

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι