Pin It

Ο Δήμος Παραλιμνίου με τον Δήμο Αγίας Νάπας παρευρίσκονται στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market 2017 με δικό τους εκθεσιακό περίπτερο. Η έκθεση πραγματοποιείται στη βρετανική πρωτεύουσα από τις 6-8 Νοεμβρίου 2017. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Λοΐζο Λοϊζου καθώς και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ηγούνται της αντιπροσωπείας της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου στην έκθεση. 

Ο κ. Λοϊζου ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, οργανωτών ταξιδιών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου που ειδικεύονται στο Τουριστικό Ρεπορτάζ, δήλωσε ότι υπάρχει προτίμηση της αγγλικής αγοράς για τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, με τον Πρωταρά να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό κυρίως για τις οικογένειες. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά θα υπάρχει αύξηση επισκεψιμότητας Βρετανών τουριστών στον Πρωταρά και βάσει τούτου κρίνεται αναγκαίο ο Δήμος Παραλιμνίου, αφενός να προβάλει στα Μέσα Ενημέρωσης τον Πρωταρά, αφετέρου να ολοκληρώσει τα πολεοδομικά έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή και με συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής πολιτικής τουρισμού, να προβεί σε απαιτούμενες ενέργειες, σχεδιασμούς και αναβαθμίσεις ώστε οι επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. 

Με θετικούς οιωνούς από τη Μεγάλη Βρετανία για τον ΠΡΩΤΑΡΑ, ετοιμαζόμαστε για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο!

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι