Pin It
Οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, συναντήθηκαν χθες με τους Δημάρχους Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρας και Δερύνειας (παρούσα η ΔΣ κα. Αννίτα Λίλλη λόγω απουσίας του Δημάρχου στο εξωτερικό) καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΒΕΑ κ. Πέτρος Πέτρου στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου και συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία και πιθανή συμμετοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου στον Ευρωπαϊκό όμιλο εδαφικής συνεργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΛΙΚΑΣ» για διασυνοριακή συνεργασία σε Βαλκάνια και Μεσόγειο με στόχο μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας με την ενθάρρυνση και υποστήριξη συνεργειών μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων στήριξης της επιχειρηματικότητας κτλ, το σχεδιασμό και υλοποίηση πρωτοβουλιών, πολιτικών, δράσεων και εργαλείων υποστήριξης των νέων, γυναικών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας κ. Λευτέρης Τοπάλογλου, ο διευθύνων Σύμβουλος Μητροπολιτικής Ανάπτυξης ΑΕ κ. Χρυσόστομος Καλογήρου και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδας Μακρή. 
 
Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Πυρίλλης, καλωσόρισε εκ μέρους των τοπικών αρχών και τόνισε τη διάθεση για ποικιλόμορφη συνεργασία.
 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι