Pin It

H οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης και ανάπτυξης του κορυφαίου θεσμού της πόλης, ανακοινώνει τη σύσταση Ομάδας Εθελοντών του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.

Οι εθελοντές του καρναβαλιού είναι ο κινητήριος μοχλός της διοργάνωσης συμμετέχοντας στις Ομάδες Εργασίας των εκδηλώσεων, αλλά και δίνοντας πάντα πρώτοι το παρόν στους δρόμους.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο θεσμό, να συμμετέχουν ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο τους και τα ενδιαφέροντα τους.

Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Καρναβαλιού δραστηριοποιούνται κυρίως στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων και των παρελάσεων ενώ μέρος των μελών (μετά από σχετικό αίτημα στην φόρμα συμμετοχής) εντάσσεται και σε ομάδες εργασίας για την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση συμμετοχής που διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου, δηλώνοντας τομείς ενδιαφέροντος και διαθεσιμότητα και στην συνέχεια θα ειδοποιηθούν από την Επιτροπή για να παρακολουθήσουν τις οργανωτικές συναντήσεις ανά εκδήλωση.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S